پرخاشگری یکمی از اختلالات و رفتار هایی است که برای بیمار و دیگران بیار مضر و آسیب زا است. پرخاشگری با خشم تفاوت دارد. به تمایل به آسیب رساندن فیزیکی و روانی به دیگران پرخاشگری میگویند که میتواند دلایل و عوامل متعددی داشته باشد که یکی از عوامل بر هم خوردن تعادل هورمونی باشد. در مردان هورمون تستوسترون و ترشح آن باعث افزایش پرخاشگری میشود و در زنان بر هم خوردن تعادل هورمونی قبل از عادت ماهانه در سندرم قاعدگی می تواند که حس پرخاشگری را درون آن ها افزایش دهد. امروز با سایت علیرضا نیکنام همراه باشید تا شما را بیشتر با ارتباط بین پرخاشگری و هورمون ها آشنا کنیم و دلایل آن را بررسی کنیم.
مطالب مرتبط:تخلیه خشم درونی
بر اساس تحقیقات انجام شده پرخاشگری ارتباط مستقیم با ترشح میزان تسترون دارد. برای مثال ورزشکارانی که استروئید های زیادی مصرف میکنند معمولا پرخاشگر تر هستند. همچنین برای برگرداندن حس پرخاشگری به مردان اخته به آنها تسترون تزریق میشود. در کل رابطه تستوسترون و افزایش پرخاشگری امری ثابت شده است. در زنان این عدم تعادلی هورمون ها است که میتواند باعث افزایش پرخاشگری شود.
بیشتر زنان هر ماه قبل از قاعدگی افزایش تحرک پذیری و پرخاشگری را تجربه میکنند. بین سندرم پیش از قاعدگی و کاهش سطح پروژسترون نسبت به تستوسترون رابطه وجود دارد
- ۰۱/۰۹/۱۳